Zeedistel

De vrijstaande woning type Zeedistel is aan de nieuwe kade en per voet bereikbaar via een bruggetje over de gracht, daarnaast is de woning per auto via de woonstraat bereikbaar. Vanuit de keuken kijkt u uit over de kade en gracht met daarachter de Losplaatsweg. Vanuit de woonkamer heeft u in twee kanten zicht op uw eigen ruime en zonnige tuin.
 
Deze riante, statige woning met een beukmaat van maar liefst 7,0 meter heeft standaard een woonoppervlakte van 262 m². De woning is door de vele kozijnen in iedere gevel zeer licht en zonnig. De ruime tuin is georiënteerd op het zuidwesten en heeft een kaveloppervlak van ca. 450m2. De woning is standaard voorzien van een garage welke aan de tuinzijde is voorzien van een loopdeur.

 
De woning typeert zich met de sfeervolle architectuurstijl met veel traditionele kenmerken. De woning is voorzien van een tuitgevel aan de zijgevel met kruiskap.  Uitlopende rollagen, ramen met roedeverdeling, betonnen waterslagen, luifel bij de entree en een metselwerk met betonnen plint en sierband versterken de romantische en karakteristieke uitstraling en geven de woning een eigen identiteit en karakter. Een prachtige rijke architectuur die niet alleen heel mooi oogt, maar ook veel wooncomfort biedt.
 
De woning is voorzien van een woonkamer annex woonkeuken op de begane grond, een grote slaapkamer met inloopkast en privé badkamer en 1 slaapkamer en 1 werkkamer op de eerste verdieping en 2 slaapkamers en 1 badkamer en 1 bergruimte en 1 technische ruimte op de tweede verdieping.

Begane grond

Entree met meterkast en toilet
Garderobe
Woonkeuken aan voorzijde van de woning
Zeer ruime living met lichte woonkamer, aan twee zijden grenzend aan de tuin
Zes dubbele openslaande deuren naar de tuin
Ruime, zonnige tuin met vrijstaande garage

Eerste verdieping

Overloop
Master bedroom met inloopkast en privé badkamer
Tweede slaapkamer
Ruime werkkamer
Separaat toilet

Tweede verdieping

Overloop
Twee slaapkamers
Tweede badkamer
Bergruimte
Technische ruimte met opstelling installaties en opstelplaats voor wasmachine

Plattegronden

B63_Noordwijk_140022_Brochure_type F_Zeedistel_20160525 begane grond (Medium).jpg

Begane grond

B63_Noordwijk_140022_Brochure_type F_Zeedistel_20160525 1e verd.jpg

1e verdieping

B63_Noordwijk_140022_Brochure_type F_Zeedistel_20160525 2e verd (Medium).jpg

2e verdieping

Kenmerken

  • Bouwnummer 47: achtertuin op het zuidwesten

Bouwnummers

BouwnummerWoonoppTuindieptePrijs
470.00n.t.b.

Menu