Omgeving

Noordwijk is een populaire plek om te wonen, vooral vanwege de combinatie van wonen in een cultureel historische omgeving en de aanwezigheid van een prachtig breed strand. Het is een kustplaats met veel allure en vele voordelen.
 
Noordwijk is genieten van zee, strand en duinen. Even uitwaaien, wandelen terwijl de zon ondergaat, de kinderen laten spelen of lekker luieren met het geruis van de zee op de achtergrond. Het is binnen handbereik als u aan de Losplaatskade woont.

Alles dichtbij

Als het een dagje wat minder weer is, ga dan eens lekker shoppen of struinen in de gezellige badplaats. De dorpscentra van Noordwijk en Noordwijkerhout bevinden zich op enkele minuten afstand. Hier kunt u terecht voor uw dagelijkse boodschappen en méér.

Het levendige centrum van Noordwijk leent zich uitstekend voor een middag winkelen of een avond uit. Genoeg goede restaurants en gezellige horecagelegenheden om uit te kiezen. In de directe omgeving zijn scholen en sportverenigingen waar u zich bij aan kunt sluiten. Ook zijn er veel populaire activiteiten zoals: de kermis in Noordwijk, Grentpop op Koningsdag, de Bloemencorso van de Bollenstreek, het zomerfestival aan zee en de Groovy Classics.
En met de auto bent u zo in de steden Leiden, Heemstede, Den Haag, Amsterdam én op Schiphol.Menu